top of page
OM MIG 

Född och uppvuxen i Värmland

skapades drömmen redan som liten, om att bli sångerska. Det var en självklarhet för mig. Jag började skola min röst redan som 12 åring och operascenen hade kunnat vara en väg att gå, men jag ville annat. Under min uppväxt hade jag ofta en känsla av att ”längta hem”. Jag visste att jag var så mycket mer än min kropp och började tidigt intressera mig för energiarbete. Sången och musiken hjälpte mig att hitta hem till mig.​ 

Turnéliv

1989 flyttade jag till Lugano i Schweiz och några år senare till Como i Italien. Via en musikagentur fick jag kontakt med en Italiensk pianist och tillsammans turnerade vi på diverse scener. Vi spelade på kända pianobarer, så som Jukes Bar i Lausanne och La Buca i Como, underhöll på stora evenemang, mestadels i Schweiz och Italien, men även i Danmark. Jag körade i studios för kända italienska artister och var med på Schweizisk TV. Mötet med den italienska musiken influerade mig och jag samlade på mig en bred repertoar på det fantastiska italienska språket. Jag levde min dröm!​

Rösten försvann

Sex år senare bestämde jag mig för att flytta tillbaka till Sverige. Mitt liv tog en drastisk vändning. Efter ett fritt turné-liv, försökte jag leva ett liv som jag inte blev lycklig av. Jag försökte anpassa mig så mycket att jag glömde bort vem jag var. Jag försökte leva ett till normen ”normalt” liv med en anställning där jag inte kom till min rätt, samtidigt som jag studerade till terapeut. Det resulterade i att jag gick in i den berömda väggen. Ja bildligt talat i en stor spegel - jag såg inte mig själv.​ Konsekvenserna innebar att min röst "försvann". Rösten som hade varit mitt leverbröd i så många år. Jag trodde att min sångkarriär var över. Jag tappade självförtroendet och självkänslan var i botten. Jag hade stoppat undan mig själv i en ask och stängt locket om allt som var jag. Visserligen med fint omslagspapper, men jag kunde till slut inte andas. Det blev för trångt!


Hjärtats väg

Jag har inte alltid valt den enklaste vägen, men jag har lärt mig mycket om att anpassa mig för att sedan våga bryta, säga nej, hoppa och hitta min egen väg - flera gånger om. Att våga göra fast man är rädd - det är mod. När vi väl följer hjärtat, det är då magi händer. När jag väl gjorde den förändring jag behövde göra för att hitta hem, ta plats och få kontakt med mitt sanna jag igen, kom rösten tillbaka med en helt annan styrka. Den var förändrad, kändes mycket större och jag kunde ta toner jag inte kunnat ta innan. Min intuition och sensibla känsla för energier öppnades upp som en kanal. Jag hade "levlat"! 

Därför coachar jag

Med musiken i hjärtat har jag alltid guidat människor i olika former, som lärare, utbildare och samtals-coach. Det föll sig naturligt att coacha med hjälp av rösten. Jag vill bidra och dela med mig av min kunskap som jag fått tack vare mina erfarenheter. Min passion är att guida andra att få tag i sin röstkraft. Jag vet att det går att komma tillbaka från en kris med medvetenhet och kontakt med sig själv. 

 

Egen musik 

Under årens lopp har min egna musik börja ta form. Text och musik kommer från en plats där jag är fullkomligt ett med mig själv. Debuterade med min egna musik på Visfestivalen i Lund i augusti 2023.
Den 26 april 2024 hade jag release för min första singel med helt eget material NoNoNo (Wake Up)

Spotify, Youtube, Itunes mfl. 

bottom of page