top of page

lör 20 apr.

|

Helenelund

Prova på - SJUNG DIG FRI

2 timmar sång, toning, glädje, frihet, andning, delning, uttryck - en interaktiv röstworkshop, där själen får andas och kropp och röst blir ett med musiken som öppnar oss för livet. Läs mer nedan.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Prova på - SJUNG DIG FRI
Prova på - SJUNG DIG FRI

Tid och plats

20 apr. 2024 14:00 – 16:00

Helenelund, Åkervägen 1, 191 40 Sollentuna, Sverige

Om evenemanget

Sjung Dig Fri med med Anna Björnberg & Fredrik Swahn

Passa på! Den sista gången i Stockholm den här våren!

2 timmar sång, toning, glädje, frihet, andning, delning, uttryck - en interaktiv röstworkshop, där själen får andas, kropp och röst blir ett med musiken som öppnar oss för livet

Möt DIN SångRöst i en kreativ, energifylld, lekfull och inspirerande gemenskap.

🌟 ALLA är välkomna, inga förkunskaper!

Finns 10 biljetter tidigrabatt för 295kr

sen kostar de 345kr ‼️

https://www.nortic.se/ticket/event/57170

Vi som coachar och inspirerar varandra är två erfarna, inkännande ledare som håller tryggt space, med både det manliga och kvinnliga energiflödet.

  • Fredrik Swahn är utbildad sångpedagog på Kungliga musikhögskolan. Han har coachat hundratals elever och fått tusentals människor att sjunga som aldrig trodde de skulle våga. Fredrik har även haft huvudroller i 10-talet stora musikalproduktioner i Stockholm som Rent, Hair, West Side story mfl. Hans musik är mycket uppskattad och senaste releasen släpptes den 5 April i år
  • Anna Björnberg har lång erfarenhet från scenen som sångerska i Sverige och turnéliv i Italien. Är utbildad Transformativ coach och inom sorgebearbetning. Har skapat egen metod inom röstterapi. Guidar holistiskt med rösten som verktyg för välmående och självledarskap, genom röstträning och energiarbete. Har låtrelease den 26/4.

~~~~~

⭐️Vad säger deltagarna efter våra 2,5 dagars-Sjung dig fri-retreat i Stjärnsund:

"Kommer hem efter två helt fantastiska dagar i Stjärnsund med Anna Björnberg och Fredrik Swahn. Hade aldrig trott att det var en sådan healing att sjunga framför närvarande människor i ett tryggt space som Fredrik och Anna verkligen skapade med sin närvaro, lekfullhet och proffsighet. Vill du utveckla din röst samtidigt som du vill bli mer mjuk i hjärtat och komma närmare alla delar av dig själv kontakta Fredrik och Anna"

//Annette Forslund, owner

Change Makers the Movement

"Tillbaka efter två magiska dygn i Stjärnsund där Fredrik Swahn och Anna Björnberg höll ett sångretreat. Att utmana mig själv, läka sår och vara i en galet härlig energi tillsammans med kärleksfulla och fina människor och sången som verktyg har varit helt fantastiskt Jag tog klivet och vågade sjunga och spela inför andra, något jag ska utmana mig mer inom framöver"

//Mattias Franzén

Varmt välkommen!

🎶🌟❤️

Dela detta evenemang

bottom of page