top of page

sön 17 mars

|

Stockholm

SJUNG DIG FRI - Prova på i STOCKHOLM

Möt DIN SångRöst i en kreativ, energifylld, trygg, lekfull och inspirerande gemenskap. ALLA är välkomna! Ingen sångvana behövs. Läs mer och anmäl dig nedan. Varmt välkommen!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
SJUNG DIG FRI - Prova på i STOCKHOLM
SJUNG DIG FRI - Prova på i STOCKHOLM

Tid och plats

17 mars 2024 16:00 – 18:00

Stockholm, Karlbergsvägen 86B, 113 35 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

NU äntligen i Stockholm!

Anna & Fredriks första Prova På - event Sjung Dig Fri

Finns 20 biljetter för 295 kr, för sedan kostar de 345 kr  

Betala via biljettlänken: https://www.nortic.se/ticket/show/222868 (ingen återbetalning)

Möt DIN SångRöst i en kreativ, energifylld, trygg, lekfull och inspirerande gemenskap. 2 timmar med sång, toning, glädje, frihet, andning, delning, uttryck - en interaktiv röstworkshop, där själen får andas och där kropp och röst blir ett med musik som öppnar oss för livet.

ALLA är välkomna, inga förkunskaper! Vi som coachar och inspirerar varandra är två erfarna, inkännande ledare som håller tryggt space, med både det manliga och kvinnliga energiflödet.

  • Fredrik Swahn är utbildad sångpedagog På Kungliga musikhögskolan och har coachat hundratals elever och fått tusentals människor att sjunga som aldrig trodde de skulle våga. Fredrik har även haft huvudroller i 10-talet stora musikalproduktioner i Stockholm som Rent, Hair, West Side story mfl.
  • Anna Björnberg har lång erfarenhet från scenen som sångerska i Sverige och turnéliv i Italien. Är utbildad Transformativ coach och inom sorgebearbetning. Har skapat egen metod inom röstterapi. Guidar holistiskt med rösten som verktyg för välmående, genom röstträning och energiarbete. 

Deltagarnas röster efter våra 2,5 dagars Sjung dig fri-retreat i Stjärnsund:

"Kommer hem efter två helt fantastiska dagar i Stjärnsund med Anna Björnberg och Fredrik Swahn. Hade aldrig trott att det var en sådan healing att sjunga framför närvarande människor i ett tryggt space som Fredrik och Anna verkligen skapade med sin närvaro, lekfullhet och proffsighet. Vill du utveckla din röst samtidigt som du vill bli mer mjuk i hjärtat och komma närmare alla delar av dig själv kontakta Fredrik och Anna" //Annette Forslund, owner Change Makers the Movement

"Tillbaka efter två magiska dygn i Stjärnsund där Fredrik Swahn och Anna Björnberg höll ett sångretreat. Att utmana mig själv, läka sår och vara i en galet härlig energi tillsammans med kärleksfulla och fina människor och sången som verktyg har varit helt fantastiskt Jag tog klivet och vågade sjunga och spela inför andra, något jag ska utmana mig mer inom framöver" //Mattias Franzén

Endast 20 biljetter för 295 kr sedan kostar de 345 kr  Betala via biljettlänken: https://www.nortic.se/ticket/show/222868 

Varmt välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page