top of page

lör 13 apr.

|

Händer för Livet

VÅGA MÅLA - VÅGA LÅTA

Workshopen där vi målar loss och sjunger ut! Längtar du efter att få uttrycka HELA dig? Ja då ska du komma den 13-14 april! Vi skapar ett unikt space där ditt autentiska uttryck får ta plats med både färger och toner. 🎨🎶 LÄS MER under OSA

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
VÅGA MÅLA - VÅGA LÅTA
VÅGA MÅLA - VÅGA LÅTA

Tid och plats

13 apr. 2024 09:30 – 14 apr. 2024 15:00

Händer för Livet, Bodalsvägen 41, 181 36 Lidingö, Sverige

Om evenemanget

Workshopen där vi målar loss och sjunger ut! 

Längtar du efter att få uttrycka HELA dig? Ja då ska du komma den 13-14 april! Vi skapar ett unikt space där ditt autentiska uttryck får ta plats med både färger och toner. 🎨🎶

VÅGA MÅLA - Vi låter kreativiteten flöda och låter färgerna få guida dig på en inre resa. Det handlar inte om att det ska bli fint eller att det ska se ut som något specifikt när vi är klara. Det är fritt skapande i stunden. 

VÅGA LÅTA - Vi låter tonerna komma inifrån. Inte heller här handlar det om att det ska låta fint eller perfekt. Genom VoiceJam ljudar, tonar och sjunger vi toner som längtar efter att få komma ut. 

Alltför ofta vill vi ”måla innanför linjerna” både bokstavligt och metaforiskt i våra liv. Vi kanske håller tillbaka och tystar ner vår sanna röst. 

Kreativiteten är nyfiken och vill uttrycka sig utan att bli tillfixad innan den ens har hunnit ut. Även de till synes enklaste övningarna kan få oss att möta de delar av oss som vi annars inte låter komma fram. När vi är autentiska så fylls livet med mening. Ett roligt sätt att släppa loss din livskraft som inte vill något hellre än att få flöda genom DIG!

Anna och Fanny skapar en trygg miljö där du kan undersöka ditt alldeles egna uttryck och låta livskraften skölja bort det som hindrar dig från att expandera ännu mer som människa. Du får möjlighet att möta andra i ditt uttryck med både rösten och färgerna. Här ska perfektionismen få gå åt sidan för att släppa fram ditt sanna jag. Vi skapar tillsammans och livsglädjen kommer flöda!

Anna och Fanny turas om att leda övningar i röst respektive målning och stundtals tillsammans. 

Under helgen får du mer:

💎Glädje

💎Kreativitet

💎Fria målade toner

💎Släppa mindet och skapa från hjärtat

💎Självkärlek

💎Självförtroende

💎Gemenskap

Fanny Engstöm 

är konstnär, en kreativ virvelvind med ett lekfullt uttryck och en stor kärlek till starka färger. Hon har en Masterutbildning inom skådespeleri. Från erfarenheter och med perspektiv från sin egna inre resa, jobbar hon med personlig- och själslig utveckling på flera sätt. Hon hjälper andra att bli mer sann mot sig själv via målningens uttryck med färger och bygger nu upp en digital community ”Growing together community”. 

Anna Björnberg 

är expert på röstterapi. Hon guidar människor till välmående holistiskt via rösten som ett verktyg. Hon är utbildad Transformativ- och ICF coach, healer, inom sorgebearbetning och har skapat VoiceJam för rösträdda. Anna är en erfaren sångerska som turnerat i Sverige, Italien och är aktuell med en ny singel i vår. annabjornberg.se

Tid: 

Lör 13/4 kl 9:30-17:00

Sön 14/4 kl 10:00-15:00

(MAX 10 pers)

Investering: 3.800 kr. 

➡️ Just NU Early Bird 3.200. 

Ange kod  VÅGA vi utcheckning (gäller fram t.o.m. 10/3).

➡️ anmälan https://happyriver.myshopify.com/products/vaga-mala-vaga-lata-workshop-13-14-april-i-stockholm?country=NO 

FBevent: https://fb.me/e/1VSfe2MWx

Allt material ingår

Fika och lunch (vegetariskt) lör, sön. Meddela allergier kontakt@annabjornberg.se/0708-300811

Ta på oömma, sköna kläder. 

Vi ser fram emot att träffa dig. 

Varmt välkommen! 

💚

Dela detta evenemang

bottom of page